glasvezel via xs4all

XS4ALL is één van de oudste en tevens ook bekendste providers van Nederland. Haar ruime ervaring en expertise van de markt zorgt er voor dat heel wat mensen vol vertrouwen hun diensten bij deze provider afsluiten. Daarnaast spreekt het voor zich dat XS4ALL altijd alles in het werk stelt om haar klanten te kunnen voorzien van de meest optimale dienstverlening. Dit doet ze onder meer door steeds de laatste nieuwe technieken te hanteren. De glasvezel XS4ALL pakketten zorgen er in de praktijk dan ook bijvoorbeeld voor dat je niet alleen kan rekenen op een snelle, maar bovendien ook van een uitermate stabiele internetverbinding. Meer te weten komen over glasvezel XS4ALL? Verdiep je dan in de onderstaande informatie!

Over XS4ALL Glasvezel

XS4ALL staat er om bekend één van de eerste internetproviders te zijn in Nederland voor particulieren. Het was eigenlijk de tweede provider van het land voor particulieren naast HCC!hobbynet. De oprichting van het bedrijf vond plaats in onze hoofdstad Amsterdam door Felipe Rodriquez, Rop Gonggrijp, Paul Jongsma en Cor Bosman. Met ingang van december 2019 werd er voor gekozen om de helpdesk en de klantenservice van XS4ALL onder te brengen in deze van KPN. XS4ALL biedt haar klanten een uitermate compleet aanbod aan diensten en pakketten aan. Of je daarbij nu uitsluitend gebruik wenst te maken van internet van XS4ALL of je meteen al je digitale en virtuele diensten in één enkel alles in 1 pakket wenst af te sluiten, het behoort in de praktijk allemaal tot de mogelijkheden.

Diensten XS4ALL

Bij XS4ALL kan je terecht voor een uiteenlopend aanbod aan diensten. Deze provider biedt dan ook niet alleen internettoegang en telefonie en televisieabonnementen aan via ADSL en VDSL, maar ook via glasvezel. Daarnaast kan je bij deze partij ook terecht voor mobiel internet via wifihotspots van KPN. XS4ALL heeft er voor gekozen om zich vooral te profileren als maatschappelijk bewust en innovatief bedrijf dat de focus legt op niet alleen veiligheid, maar ook privacy. Sinds het jaar 2016 kan elke abonnee van deze provider gratis gebruikmaken van diverse softwarepakketten en virusscanners van F-Secure. Voor de duurdere abonnementen van deze provider geldt bovendien dat je als klant ook nog eens altijd kan rekenen op verschillende extra’s.

glasvezel abonnement xs4all

Glasvezel Pakketten XS4ALL

Wanneer je het overzicht met pakketten bij XS4ALL gaat bekijken zal je meteen kunnen vaststellen dat er menig aantal verschillende opties bestaan. De voordeligste optie is degene die uitsluitend internet bevat. Door te kiezen voor glasvezel XS4ALL ben je altijd verzekerd van een bijzonder snelle en bovendien ook zeer stabiele internetverbinding. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je wenst te kiezen voor het afsluiten van een meer uitgebreid pakket. Op dit vlak kan je een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

  • Een pakket met internet & bellen;
  • Een pakket met internet & televisie;
  • Een alles-in-1 pakket;

Het laatste pakket met glasvezel XS4LL biedt je niet uitsluitend een zeer snelle en stabiele internetverbinding, daarnaast kan je ook altijd rekenen op voordelige telefonie over de vaste lijn en op digitale televisie. Door te kiezen voor een alles-in-1 oplossing van XS4ALL kan je niet alleen rekenen op een financieel, maar ook op een praktisch voordeel. Bij problemen beschik je immers slechts over één aanspreekpunt terwijl je ook alle diensten op één factuur zal ontvangen. Er zijn dus zeker heel wat interessante voordelen aan zo’n pakket verbonden.

Kan je in het standaard aanbod met pakketten van XS4ALL niet meteen datgene terugvinden waar je naar op zoek bent? Dan kan je er ook voor kiezen om zelf je pakket samen te stellen. Zo geniet je pas echt van het meest optimale pakket tegen de scherpst mogelijke prijs.

Historie XS4ALL

De oprichting van de provider XS4ALL vond plaats in het jaar 1993. De oprichting gebeurde in Amsterdam door Felipe Rodriquez, Rop Gonggrijp, Paul Jongsma en Cor Bosman. Sinds het jaar 1998 vormt XS4ALL een dochteronderneming van de bekende Nederlandse provider KPN. In het jaar 2004 besloot ze om een overname te doen van concurrent Cistron. Ongeveer een jaar later volgde een nieuwe overname van het bedrijf HCCnet. In 2006 werden er door de overname van Demon Internet in één klap 70.000 abonnees toegevoegd aan het klantenbestand. In het verleden beschikte XS4ALL ook over een Belgische tak die luisterde naar de naam ‘XS4ALL Internet NV Belgium’. Dit dochterbedrijf werd opgericht in het jaar 1997, maar werd in 2005 omgedoopt tot ‘Evonet Belgium NV’. Vervolgens verhuisde de onderneming naar Merelbeke. XS4ALL is één van de eerste internetaanbieders van Nederland en is sinds 1998 een dochteronderneming van KPN. De provider biedt alles-in-1 totaalpakketten aan waarin digitale televisie en vaste telefonie geïntegreerd zijn. XS4ALL staat voor privacy en veiligheid, en is hiermee bekend geworden door de vele rechtszaken die tegen hen aangespannen zijn voor het niet blokkeren van bepaalde getoonde informatie op websites. Vanaf het derde kwartaal van 2011 is XS4ALL ook begonnen met het aanbieden van 3-in-1, 2-in-1 en alleenstaande pakketten met glasvezelinternet, interactieve TV en vaste telefonie. XS4ALL staat tevens bekend om zijn klanttevredenheid: al 20 maal won zij de test van de Consumentenbond, onder meer als beste alles-in-één provider.

Waarom glasvezel via XS4ALL?

Wil jij ook graag kunnen genieten van de vele interessante voordelen die er verbonden zijn aan het gebruik van glasvezel XS4ALL? Dan zal je een keuze moeten maken uit de verschillende pakketten die door deze provider worden aangeboden. Wanneer je klant wordt van deze provider zal je in ieder geval aanspraak kunnen maken op de volgende voordelen:

  • Geniet van de kwaliteit van het beste netwerk van Nederland;
  • De XS4ALL monteur regelt voor jou de volledige installatie bij je thuis;
  • Optimale aandacht voor een maximale veiligheid en privacy;
  • Je bent verzekerd van een ronduit uitstekende klantenservice;

Spreken de bovenstaande voordelen jou ook aan? Wacht dan niet langer en kies er vandaag nog voor om klant te worden bij de provider XS4ALL!

glasvezelnetwerk xs4all
Aanleg KPN / XS4ALL glasvezel netwerk.