glasvezel kpn

KPN is wellicht één van de bekendste providers van Nederland. Deze provider biedt niet alleen verschillende telecomdiensten aan, aan particulieren, ook als zakelijke klant ben je bij deze provider aan het juiste adres. KPN biedt wholesale-netwerkdiensten aan, aan andere providers overal ter wereld. Wanneer je als klant graag de voordelen wenst te benutten die het gebruik van glasvezel met zich meebrengt zal je kunnen vaststellen dat KPN daarvoor alles in huis heeft. Wil jij graag meer ontdekken over deze provider en de mogelijkheden die ze op vlak van glasvezelpakketten aanbiedt? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres!

Over KPN

KPN is één van de bekendste en tevens ook grootste providers van Nederland. KPN heeft er inmiddels voor gekozen om een mooi aanbod bestaande uit allerhande diensten en pakketten op de markt te lanceren. Het aanbod op vlak van glasvezel KPN bestaat uit diverse mogelijkheden met pakketten waarbij de internetsnelheid kan oplopen tot zomaar even 1 Gbit/s. Je moet er wel rekening mee houden dat de mogelijkheden waarover je beschikt afhankelijk kunnen zijn van je adres. Om deze mogelijkheden te ontdekken is het in de praktijk altijd een aanrader om een zogenaamde postcode check uit te voeren.

Diensten KPN

KPN beschikt over een zeer compleet aanbod aan diensten. Het gaat hierbij ook niet alleen maar om vaste, maar ook om mobiele diensten. De vaste diensten omvatten niet alleen internet en telefonie, maar uiteraard ook digitale televisie. Zou je graag je internet en digitale televisie bij één en dezelfde provider willen onderbrengen? Dan is dat perfect mogelijk bij KPN. Interessant om weten is ook dat KPN haar klanten de mogelijkheid biedt om zelf een pakket op maat samen te stellen. Op deze manier kan je er pas echt helemaal zeker van zijn dat jouw glasvezel KPN pakket (of één van de andere pakketten die worden aangeboden) perfect zullen weten te voldoen aan jouw vooropgestelde verwachtingen.

kpn.com/ikwilglasvezel - glasvezel installatie service

Glasvezel pakketten KPN

Wil je graag één van de verschillende glasvezel KPN pakketten afsluiten? In dat geval zal je merken dat deze pakketten verschillende internetsnelheden kunnen bevatten. Je kan hiervoor bij KPN een keuze maken uit de onderstaande mogelijkheden:

  • Een pakket met 50 Mbit/s up- & downloadsnelheid;
  • Een pakket met 100 Mbit/s up- & downloadsnelheid;
  • Een pakket met 200 Mbit/s up- & downloadsnelheid;
  • Een pakket met 500 Mbit/s up- & downloadsnelheid;

Naast de bovenstaande mogelijkheden wordt er ook nog een extra optie aangeboden. Deze optie staat garant voor een combinatie van 1 Gbit/s downloadsnelheid en 500 Mbit/s uploadsnelheid. In het merendeel van de gevallen ligt de up- & downloadsnelheid bij glasvezel even hoog, maar dat geldt dus niet voor dit pakket.

Historie KPN

Vanaf het jaar 2015 is KPN enkel en alleen nog actief op de Nederlandse telecommunicatiemarkt. Niet alleen is KPN eigenaar van het vaste telefonienetwerk, bovendien is het zo dat ze ook de absolute marktleider is (op moment van schrijven) op vlak van mobiele telefonie. Midden het jaar 2020 was KPN één van de drie telecombedrijven die er voor hebben gekozen om over te gaan tot het kopen van frequentieruimte bij de zogenaamde Nederlandse Multibandveiling. Deze keuze heeft er voor gezorgd dat KPN over de mogelijkheid is komen te beschikken om mobiele communicatie via 5G aan te bieden.

Op vlak van internet stond het bedrijf vroeger onder meer bekend als eigenaar van andere providers zoals met name XS4ALL, Planet Internet, Tiscali, Telfort en menig aantal andere partijen. De keuze van KPN in het jaar 2019 om al haar diensten onder te willen brengen onder haar eigen merknaam KPN heeft er voor gezorgd dat Telfort werd opgeheven. Alle klanten zijn op dat ogenblik overgezet naar KPN.

Waarom glasvezel van KPN?

Wanneer je kiest voor glasvezel KPN zal je kunnen vaststellen dat je daarbij kan rekenen op een aantal (extra) interessante voordelen. Allereerst is er de mogelijkheid om een keuze te maken uit een gigantisch aanbod boordevol met verschillende mogelijkheden. Of je nu alleen maar gebruik wenst te maken van internet via glasvezel of je een alles in 1 pakket wenst af te sluiten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Enkele extra voordelen waar je bij de provider KPN op kan rekenen zijn verder de volgende:

  • De klantendienst is dag en nacht gratis bereikbaar;
  • Je maakt gebruik van één van de meest betrouwbare netwerken;
  • Er wordt een 100% installatiegarantie aangeboden;

Ben jij benieuwd of je ook op jouw adres gebruik kan maken van de glasvezeldiensten van KPN? Denk jij nu: ik wil glasvezel van KPN? In dat geval moet je eerst even een postcode check uitvoeren. Op die manier kan je meteen achterhalen of ook jij op jouw adres klant kan worden van KPN of niet.

glasvezel installatie service kpn