glasvezel caiway

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om te kunnen genieten van het snelst mogelijke internet en het meest stabiele netwerk op de markt? In dat geval kan je kijken in de richting van de glasvezel Caiway oplossingen die er worden aangeboden. Bij deze provider ben je niet alleen aan het juiste adres voor het snelste internet op de markt, er zijn ook alles-in-1 pakketten af te sluiten waarmee je ook meteen de beschikking hebt over telefonie en televisie. Ontdek alles over de mogelijkheden die de provider Caiway voor jou in petto heeft op deze pagina!

Over Caiway Glasvezel

Caiway is een provider die gemiddeld over zo’n 200.000 klanten beschikt. Deze klanten zijn hoofdzakelijk afkomstig uit de regio’s Westland, Twente en Schiedam. Het aanbod waar deze provider over beschikt is niet alleen uitgebreid, maar daarnaast ook financieel interessant. Niet alleen kan je bijvoorbeeld genieten van een internetsnelheid op maat van jouw wensen en verwachtingen, daarnaast worden er regelmatig ook interessante promoties aangeboden. De juridische fusie met Delta Fiber Nederland die werd gerealiseerd aan het einde van het jaar 2018 heeft de marktpositie van de provider uiteraard alleen maar versterkt.

Diensten Caiway

Caiway beschikt over een zeer compleet aanbod aan diensten. In de basis heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket met uitsluitend internet. De glasvezel Caiway pakketten garanderen je als gebruiker niet alleen een uitstekende snelheid, maar ook een fantastische stabiliteit. Daarnaast worden er door deze provider ook pakketten aangeboden voor mobiele telefonie en mobiel internet. De mogelijkheid tot het toevoegen van extra zenderpakketten aan je televisie-abonnement zorgt er tot slot voor dat er aan ieders wensen en verwachtingen zonder probleem tegemoet kan worden gekomen.

Glasvezel Pakketten Caiway

Caiway beschikt over verschillende pakketten waar je een keuze uit kan maken. Door te kiezen voor glasvezel Caiway ben je altijd verzekerd van een uitstekende snelheid gecombineerd met een ongelofelijk stabiel netwerk. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat de snelheid die wordt aangeboden afhankelijk is van het type pakket waarvoor je kiest. We maken op dit vlak een onderscheid tussen deze opties:

  • Het Alleen Internet pakket met 150 Mbit/s;
  • Het Internet & Televisie Voordelig pakket met 75 Mbit/s;
  • Het Internet & Televisie Slim pakket met 250 Mbit/s;
  • Het Internet & Televisie Snel pakket met 600 Mbit/s;

Wanneer je één van de bovenstaande pakketten van Caiway wenst af te sluiten kan je in het merendeel van de gevallen rekenen op een interessante promotie. Om welk type promotie het dan precies gaat is een beetje afhankelijk van het moment in kwestie. In ieder geval spreekt het voor zich dat je ook hier nog wat extra voordeel mee kan doen.

Historie Caiway

De basis voor de provider Caiway werd gelegd in het jaar 1981. In die tijd kozen zeven Westlandse gemeenten er voor om CAI Westland op te richten. Zij was verantwoordelijk voor niet alleen de uitbouw, maar ook de exploitatie van de Centrale Antenne-inrichting in de gemeentes in kwestie. Voor het ontvangen van omroepsignalen wordt overgegaan tot de bouw van de zend- en ontvangstmast van Naaldwijk. We maken een stevige sprong in de tijd, meer bepaald naar het jaar 2004. Op 1 juni van dat jaar ging CAI Westland namelijk verder onder de naam CAIW. De diensten worden vanaf dat ogenblik aangeboden onder de merknaam Caiway.

Op 1 januari 2008 worden vriend en vijand verrast door de beslissing van de gemeenten om het bedrijf van de hand te doen aan Rabo Bouwfonds Communicatie Infrastructure Fund. Zowel het eigendom als het beheer van de netwerken worden na het afronden van de verkoop ondergebracht in een aparte onderneming. Het netwerkbedrijf CIF kiest er op dat ogenblik ook voor om te verhuizen naar Rotterdam. Op 2 mei 2011 verschijnt plots het nieuws dat provider KPN interesse zou hebben in een eventuele overname van CAIW/Caiway. Alleen het netwerkbedrijf CIF zou dan nog overblijven. Een jaar later laat KPN echter weten af te zien van de overname.

Op 1 augustus 2018 worden CAIW/Caiway en de andere provider Delta samengebracht in één onderneming, namelijk Delta Fiber Nederland. De kantoren van CAIW/Caiway in Rotterdam en Naaldwijk en deze van Delta in Middelburg zijn aan het einde van dat jaar samengevoegd in Schiedam.

Waarom glasvezel via Caiway?

De keuze voor glasvezel Caiway kan er voor zorgen dat je nooit nog hoeft te vrezen voor vervelende haperingen in je internetconnectie. Dit gecombineerd met de andere diensten die door deze provider worden aangeboden zorgt er voor dat al jouw digitale diensten meteen op de meest optimale wijze geregeld kunnen worden. Beslis jij uiteindelijk ook om klant te worden bij deze provider? Dan kan je daarbij rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Een professionele klantendienst helpt je graag je problemen op te lossen;
  • Geniet van razendsnel internet via glasvezel;
  • Je kan aanspraak maken op een Caiway combikorting;
  • Kies een pakket met glasvezel op maat van jouw wensen;

Ben jij ook overtuigd door de interessante voordelen die de provider Caiway jou te bieden heeft? Waarom zou je dan nog langer wachten? Je kan vandaag nog klant worden bij deze provider!