glasvezel internet en tv vergelijken

De komst van glasvezel heeft heel wat nieuwe, interessante voordelen met zich meegebracht. Wanneer je kiest voor het afsluiten van een pakket met glasvezel ben je in ieder geval verzekerd van een uitstekende snelheid en stabiliteit. Wist je echter dat je met een glasvezel pakket ook meteen de beschikking kan krijgen over digitale televisie? Menig aantal providers op de Nederlandse markt bieden zogenaamde combipakketten aan. Deze pakketten bevatten twee diensten die je doorgaans tegen een scherp prijskaartje kan afsluiten. Ben je benieuwd om hier meer over te weten te komen? Ontdek dan vooral alles over internet en TV via glasvezel door middel van de hieronder terug te vinden informatie.

AanbiederInternetsnelheidVoordelen ITV combinatiePrijzen ITV
caiway-glasvezelTot 600 mb/s5,- combikorting met mobiele producten.Postcode check
delta glasvezelTot 1000 mb/sKorting op mobiele producten.Postcode Check
kpn glasvezelTot 1000 mb/sExtra voordeel met KPN Compleet.Postcode Check
xs4all-glasvezelTot 500 mb/sExtra voordeel met KPN Compleet.Postcode Check
ziggo-glasvezelTot 1000 mb/sGratis sport via Ziggo Sport Totaal. Extra korting in combinatie met Vodafone.Postcode Check

Voordelen van internet en TV via glasvezel?

In vergelijking met breedband-verbindingen (zoals ADSL/VDSL abonnementen) en kabelinternet kan er worden vastgesteld dat glasvezel over een aantal interessante voordelen beschikt. Het gaat hierbij concreet om de volgende twee voordelen:

  1. De up- en downloadsnelheden liggen bij glasvezel even hoog;
  2. De snelheden die gerealiseerd kunnen worden liggen aanzienlijk hoger;

Indien je kiest voor internet via glasvezel kan je dus rekenen op het momenteel snelste en tevens ook meest stabiele internet. De snelheden kunnen op moment van schrijven reeds oplopen tot 1 Gbit/s en de limieten zijn nog lang niet bereikt, in tegendeel. Door te kiezen voor een internet en TV via glasvezel pakket zit je niet alleen op dit moment goed, maar ook in de toekomst. Deze keuze maak je dus zeer toekomstgericht. De kans dat er in de toekomst nog heel wat meer toestellen op het internet zullen worden aangesloten is immers zeer groot.

Een internet en TV via glasvezel pakket biedt je niet alleen snel en uitermate stabiel internet aan. Daarnaast kan je ook rekenen op alles wat je maar verlangt van digitale televisie. Standaard kan je reeds rekenen op een zeer mooi aanbod, maar bij het merendeel van de providers zijn er ook extra zenderpakketten verkrijgbaar. Op deze manier kan er pas echt ten volle tegemoet worden gekomen aan de wensen en verwachtingen van de klanten.

Korting bij combinatiepakketten

De keuze maken voor internet en TV via glasvezel brengt dus een behoorlijk aantal niet onbelangrijke voordelen met zich mee. De bovenstaande aangehaalde voordelen zijn echter niet alles. Op het ogenblik dat je een combinatiepakket afsluit zijn er namelijk nog een aantal extra voordelen die je in de schoot geworpen krijgt. Denk hierbij concreet aan de volgende:

  1. Je zal niet meer voor elke dienst een aparte factuur ontvangen;
  2. Je beschikt bij problemen slechts over één aanspreekpunt;
  3. Er wordt altijd een interessant (extra) financieel voordeel toegekend;

De korting bij combinatiepakketten die wordt aangeboden is eigenlijk interessant voor allebei de partijen. Ze is interessant voor de provider omdat ze op die manier een waardevolle(re) klant beter aan zich kan binden. Voor jou als consument is het dan weer interessant omdat je op die manier een mooie besparing op je diensten kan realiseren zonder dat je daarvoor moet inleveren op vlak van kwaliteit en / of betrouwbaarheid.

Veel mensen die van plan zijn om niet alleen een nieuw abonnement voor hun internet, maar ook voor hun televisie af te sluiten maken daarvoor gebruik van verschillende providers. Dat lijkt op zich geen probleem, maar het zorgt er in de praktijk wel voor dat je enkele niet onbelangrijke potentiële voordelen door je neus geboord ziet worden. Ben jij dus niet alleen van plan om een nieuw pakket met internet af te sluiten, maar zou je ook graag willen overstappen voor wat je televisiediensten betreft? Dan kan het zeer de moeite waard zijn om een pakket met internet en TV via glasvezel af te sluiten. Om er zeker van te zijn dat je dit doet bij de meest interessante partij is het uitvoeren van een vergelijking wel altijd meer dan de moeite waard.

Aanbieders Internet+TV via Glasvezel

Ben jij ook geïnteresseerd in het afsluiten van een internet en TV via glasvezel pakket? Dan zal het meteen duidelijk worden dat er heel wat verschillende aanbieders op de Nederlandse markt zijn terug te vinden die dit voor jou kunnen realiseren. Enkele van deze aanbieders zijn:

Voordat je een pakket met internet en TV via glasvezel afsluit zal je altijd een vergelijking willen uitvoeren. Tijdens een dergelijke vergelijking krijg je een goed beeld van de verschillende pakketten bij de diverse providers. Het uitvoeren van een vergelijking kan er voor zorgen dat je op het einde van de rit altijd het meest interessante internet en TV via glasvezel pakket zal weten af te sluiten.

Internet en tv vergelijken is nergens eenvoudiger dan hier. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij kunt genieten van de goedkoopste tarieven voor internet en televisie, maar ook dat het pakket goed bij je past. Iedereen heeft immers eigen voorkeuren. Zo kan het zijn dat je veel waarde hecht aan de snelheid van je internet of aan de mogelijkheid van het bekijken van bepaalde digitale televisiezenders. Niet alle digitale zenders worden door iedere provider aangeboden, waardoor het ook wel belangrijk is om hier aandacht aan te besteden. Om internet en tv te vergelijken kun je bij ons je voorkeuren aangeven, zodat wij je precies kunnen vertellen welke goedkope internet en tv pakketten goed bij je passen.

Diverse pakketten met internet en tv

Er zijn verschillende pakketten met internet en televisie beschikbaar. Als je internet en tv wilt vergelijken, dan kun je dit volledig op basis van jouw voorkeuren doen. Kies bijvoorbeeld de internetsnelheid en het soort internet, zoals bijvoorbeeld ook glasvezel. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor tv je wensen aangeven. Wanneer je alle opties hebt nagelopen en hebt aangegeven wat voor jou belangrijk is, dan zorgen wij ervoor dat je direct kunt zien wat de goedkoopste opties zijn door internet en tv te vergelijken voor je. Dit bespaart jou de tijd en moeite om alles zelf uit te zoeken.

Wanneer kies je voor alleen internet en televisie?

Verreweg de meeste mensen die voor een compleet pakket gaan kiezen voor een alles in 1 pakket met internet, bellen en televisie. Deze alles in 1 pakketten kun je natuurlijk ook vergelijken bij ons. Toch is het zo dat het bellen voor veel mensen ook overbodig is, bijvoorbeeld omdat zij uitsluitend gebruik maken van een mobiel abonnement. Wanneer een huistelefoon niet wordt gebruikt, dan is het natuurlijk ook zonde om hiervoor te betalen. Het is dan voordeliger om een goedkoop internet en tv pakket te kiezen.