Je bekijkt nu Glasvezel Amsterdam

Glasvezel Amsterdam

  • Berichtcategorie:Gemeenten
  • Leestijd:6 minuten gelezen
Ben jij op zoek naar Glasvezel in Amsterdam? Bekijk op deze pagina een overzicht van de stabielste glasvezelabonnementen van Amsterdam. Maar welke glasvezel aansluiting is de beste keuze? Door gebruik te maken van de glasvezel postcodecheck hieronder ontdekt je welke aanbiedingen het beste bij jou aansluit. Kies bijvoorbeeld voor glasvezel internet van Caiway, KPN, Ziggo of Oxxio. Misschien zijn er ook lokale spelers actief.
AanbiederSnelheid in AmsterdamVoordelenPrijzen
caiway-glasvezel AmsterdamTot 600 mb/s5,- combikorting met mobiele producten. Bekijk de beschikbaarheid in Amsterdam.Postcode check
delta glasvezel AmsterdamTot 1000 mb/sDelta Amsterdam Korting op mobiele producten.Postcode Check
kpn glasvezel Amsterdam Tot 1000 mb/s In Amsterdam extra voordeel met KPN Compleet. Postcode Check
xs4all-glasvezel Amsterdam Tot 500 mb/s Glasvezel voordeel Amsterdam met KPN Compleet. Postcode Check
ziggo-glasvezel Amsterdam Tot 1000 mb/s Gratis sport via Ziggo Sport Totaal. Extra korting in combinatie met Vodafone Amsterdam glasvezel. Postcode Check

Amsterdam glasvezel aanbod

Amsterdam is een gemeente in de provincie Noord-Holland en de burgemeester is Jozias van Aartsen. Amsterdam heeft 872.757 inwoners die allemaal een internet verbinding willen. De CBS code voor deze gemeente is 363. In de gemeente Amsterdam wonen 5.273 mensen per kilometer en een totale oppervlakte van 165,5 vierkante kilometer. Wil je wat meer weten over Amsterdam? Hieronder drie feitjes:
  • Rijksmuseum
  • Grachtenrondvaart
  • Anne Frank Huis
  Ben jij op zoek naar het stabielste internet van Amsterdam? Ga dan voor glasvezel! De gemeente Amsterdam is gevestigd in Noord-Holland, Nederland. De gemeente staat bekend om haar glasvezelnetwerk, dat een van de meest geavanceerde en grootste ter wereld is. Naast het glasvezelnetwerk is Amsterdam ook de thuisbasis van een aantal toonaangevende technologiebedrijven, waaronder Microsoft en Oracle.