Je bekijkt nu Glasvezel Abonnementen

Glasvezel Abonnementen

  • Berichtcategorie:Tips
  • Leestijd:7 minuten gelezen

Veel huishoudens kunnen tegenwoordig al kiezen voor een modern glasvezel abonnement. Glasvezel is de opvolger van oudere technieken zoals ADSL, VDSL en kabel. De kracht van de glasvezelkabel is vele malen groter dan die van andere kabels. Hierdoor kunt u met een glasvezel abonnement genieten van sneller internet, zuivere telefonie en haarscherpe televisiebeelden. Op ikwilglasvezel.nl vergelijkt u eenvoudig de beste glasvezel abonnementen van alle grote glasvezelproviders.

Een eigen verbinding

Terwijl glasvezelnetwerken worden aangelegd, krijgt elke woning een eigen aansluiting op de wijkcentrale. Bij oudere technieken, zoals bij de kabel, moeten aansluitingen gedeeld worden met andere bewoners van de wijk. Hierdoor hebben kabel abonnementen het nadeel dat de betrouwbaarheid soms te wensen overlaat. Dit minpunt is niet aanwezig bij glasvezel abonnementen, omdat u de enige bent die gebruikmaakt van uw verbinding en zo profiteert van de volle capaciteit van de glasvezelkabel. Dit zal in de toekomst een nog groter verschil gaan uitmaken, met de komst van 3D en 4K televisiebeelden en streamingdiensten als Netflix, waarvoor allemaal een snelle, betrouwbare verbinding nodig is.

Voordelen glasvezel abonnement

Het belangrijkste voordeel van een glasvezelpakket voor internet, telefonie en / of digitale tv is dat u direct bent voorbereid op de toekomst. Waar andere technieken al tegen hun maximale kunnen aanzitten, zal het nog vele jaren duren voordat glasvezelnetwerken dit punt ook bereiken. Door voordelen als een symmetrische snelheid (even snel downloaden als uploaden), optimale keuzevrijheid voor het beste glasvezel abonnement en een extra betrouwbare verbinding, maakt ruim 30 procent van de huishoudens met een glasvezelaansluiting al gebruik van een glasvezel abonnement.

AanbiederSnelheidVoordelenPrijzen
caiway-glasvezelTot 600 mb/s5,- combikorting met mobiele producten.Postcode check
delta glasvezelTot 1000 mb/sKorting op mobiele producten.Postcode Check
kpn glasvezelTot 1000 mb/sExtra voordeel met KPN Compleet.Postcode Check
xs4all-glasvezelTot 500 mb/sExtra voordeel met KPN Compleet.Postcode Check
ziggo-glasvezelTot 1000 mb/sGratis sport via Ziggo Sport Totaal. Extra korting in combinatie met Vodafone.Postcode Check