alles-in-1 glasvezel aanbieding

Alles-in-1 pakketten worden steeds populairder. Er kan worden vastgesteld dat het merendeel van de gezinnen tegenwoordig nood hebben aan tal van verschillende diensten in huis. Niet alleen wil men dan ook kunnen rekenen op de aanwezigheid van een snelle internetverbinding, daarnaast spreekt het voor zich dat er ook sprake moet zijn van digitale televisie en vinden de meeste mensen het fijn wanneer ze nog altijd de beschikking hebben over een vaste telefoonlijn. Al deze verschillende diensten individueel bij een verschillende provider afsluiten is in de praktijk vaak niet zo interessant. Een betere keuze is het dan ook om te kiezen voor een alles in 1 via glasvezel. Wil jij graag ontdekken waar je in dit geval allemaal precies op kan rekenen? Verdiep je dan zeker en vast even in de informatie en voordelen die we op deze pagina voor je op een rijtje hebben gezet.

AanbiederInternet snelheidVoordelen Glasvezel InternetPrijzen
caiway-glasvezelTot 600 mb/s5,- combikorting met mobiele producten.Postcode check
delta glasvezelTot 1000 mb/sKorting op mobiele producten.Postcode Check
kpn glasvezelTot 1000 mb/sExtra voordeel met KPN Compleet.Postcode Check
xs4all-glasvezelTot 500 mb/sExtra voordeel met KPN Compleet.Postcode Check
ziggo-glasvezelTot 1000 mb/sGratis sport via Ziggo Sport Totaal. Extra korting in combinatie met Vodafone.Postcode Check

Voordelen van alles-in-1 via glasvezel?

Steeds meer mensen maken de bewuste overstap naar glasvezel. Dat heeft niet alleen te maken met de grotere snelheden die met een dergelijk abonnement gerealiseerd kunnen worden, daarnaast is er ook sprake van een gelijke up- en downloadsnelheid. Ook dit laatste is een niet onbelangrijk verschil ten opzichte van bijvoorbeeld internet via de kabel of ADSL internet. Specifiek voor het afsluiten van een alles in 1 via glasvezel pakket geldt dat je naast bovenstaande nog kan rekenen op een aantal extra interessante voordelen.

Bij de keuze voor een alles-in-1 via glasvezel krijg je in één klap niet alleen de beschikking over het snelste en meest stabiele internet, daarnaast zit ook je abonnement voor digitale televisie en voor vaste telefonie in de vooropgestelde prijs inbegrepen. Zo kan je dus in één klap komen te beschikken over alle (digitale) diensten waar je bij je thuis nood aan hebt. De extra voordelen waar je hierbij op kan rekenen zijn de volgende:

  1. Je bent verzekerd van de scherpst mogelijke prijs voor jouw diensten;
  2. Je zal niet meer voor elke dienst een aparte factuur ontvangen;
  3. Je hebt bij problemen telkens één vaste partij die je moet contacteren.

Zou jij ook graag willen kunnen rekenen op de interessante voordelen zoals hierboven aangegeven? In dat geval zal de keuze voor een alles in 1 via glasvezel voor jou meer dan waarschijnlijk al snel zijn gemaakt.

Korting met alles in 1 via glasvezel

Kies je voor het afsluiten van een alles in 1 via glasvezel pakket? In dat geval zal je altijd kunnen rekenen op een (extra) financieel voordeel. Omdat je niet zomaar één enkele dienst, maar wel verschillende diensten in één keer bij dezelfde provider afsluit zal je kunnen vaststellen dat je voor de provider een extra belangrijke klant zal worden. Dit zorgt er voor dat hij je graag voorziet van een mooie korting op jouw bundel. Door te kiezen voor een alles in 1 via glasvezel pakket ben je dus in de praktijk altijd voordeliger uit.

Aanbieders Alles-in-1

Het afsluiten van een alles in 1 via glasvezel pakket is tegenwoordig mogelijk bij tal van verschillende providers. Je dient er wel rekening mee te houden dat het mogelijk is dat niet elke provider deze dienst op jouw adres kan aanbieden. Om te kunnen achterhalen welke providers op jouw adres een alles in 1 via glasvezel kunnen aanbieden is het altijd een goed idee om een zogenaamde postcode check uit te voeren. Enkele providers die op moment van schrijven een alles in 1 via glasvezel pakket in hun aanbod hebben opgenomen zijn:

Uiteraard zijn er buiten bovenstaande nog tal van andere providers die eveneens een dergelijk pakket weten aan te bieden. Even een vergelijking uitvoeren kan dan ook geen kwaad.

Snelheden Glasvezel pakketten

Op het ogenblik dat je een keuze wenst te maken tussen verschillende alles in 1 via glasvezel pakketten zal je kunnen vaststellen dat er ook sprake is van verschillende snelheden. De snelheden waar je op kan rekenen kunnen in de praktijk behoorlijk verschillen. We maken op dat vlak dan ook een onderscheid tussen pakketten met 50, 100, 200 of 500 Mbps. Tegenwoordig zijn ook nog hogere snelheden beschikbaar voor mensen die daar nood aan hebben. Daarbij kan er worden opgemerkt dat de maximale snelheid voor glasvezel nog lang niet is bereikt. Naar de toekomst toe zullen deze snelheden dus naar verwachting alleen maar nog verder gaan toenemen. Door te kiezen voor een alles in 1 via glasvezel pakket zit je dus niet alleen tegenwoordig, maar ook in de toekomst helemaal goed!

Levertijd alles-in-1 via Glas

Je dient er rekening mee te houden dat de levertijd van een alles-in-1 via glasvezel pakket in de praktijk sterk afhankelijk kan zijn van de provider waar je een beroep op gaat doen. Deze levertijden worden doorgaans altijd vermeld op de website van de provider in kwestie. Voor KPN geldt bijvoorbeeld dat de gemiddelde levertijd 5 weken bedraagt. Bij Tele2 is er ook sprake van ‘enkele weken’ terwijl bij Telfort de levertijd kan variëren tussen de gemiddeld drie en vijf weken. Provider XS4ALL slaagt er gemiddeld in om samen met Ziggo de meest optimale levertijd aan te bieden. Bij deze providers kan de aansluiting en activatie van een alles in 1 pakket via glasvezel dan ook doorgaans altijd binnen de twee weken gebeuren.

Glasvezel Internet + Bellen + TV vergelijken

Op deze pagina wordt een volledig overzicht getoond om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken de verschillende alles-in-1 glasvezel abonnementen met elkaar te vergelijken. Bij alle alles-in-één glasvezelpakketten ziet u welke aanbiedingen van toepassing zijn. Je kan vaak de glasvezel internet + telefonie + TV abonnementen eenvoudig sorteren op maandprijs, beste aanbieding of downloadsnelheid. De glasvezel abonnementen op deze pagina bevatten internet, vaste telefonie en digitale televisie. Je kunt alle punten met elkaar vergelijken door maximaal drie pakketten aan te vinken en vervolgens op de knop ‘vergelijken’ te klikken. De geselecteerde alles-in-1 glasvezel pakketten worden daarop naast elkaar getoond voor een optimale en eenvoudige vergelijking. In het overzicht zelf vindt u de downloadsnelheden, maandelijkse kosten en de speciale aanbiedingen terug. Je bepaalt natuurlijk zelf wat een glasvezel abonnement nou de beste maakt. Is het de maandprijs, downloadsnelheid? Ben je op zoek naar het goedkoopste glasvezel abonnement met internet, telefonie en digitale TV, dan vindt u deze al snel door het bovenstaande overzicht te sorteren op maandprijs. Het grote voordeel van glasvezelaanbieders is dat er vrijwel altijd meerdere providers per woonplaats zijn. Zo is er altijd concurrentie en is er altijd een laagste prijs voor een aantrekkelijk glasvezelpakket.