Zakelijke Energie Vergelijken

Zakelijke energie vergelijken: de drie voordelen van een online energie vergelijker

Wie zakelijke energiepakketten met elkaar wil vergelijken, kan het beste gebruik maken van een online vergelijker. Welke voordelen het gebruik van een online vergelijker voor het vergelijken van zakelijke energiepakketten met zich meebrengt, leest u op deze pagina.

 

zakelijke energie vergelijken

Een online vergelijker zoekt pakketten die bij u passen

Als u geen online vergelijker gebruikt voor zakelijke energie vergelijken, moet u zelf maar bedenken welke pakketten in het grote aanbod bij u als ondernemer passen. Dit kan best lastig zijn, omdat u dan eerst moet bepalen aan welke eisen een energiepakket moet voldoen en vervolgens nog pakketten moet zoeken die inderdaad aan deze eisen voldoen. Gebruikt u een online vergelijker bij zakelijke energie vergelijken, dan ziet u precies welke eisen u kunt gebruiken om het beste energiepakket voor uw bedrijf te zoeken. De eisen die u aanspreken vinkt u aan, waarna de online vergelijker enkel nog de pakketten laat zien die aan uw eisen voldoen. 

Een online energie vergelijker zoekt snel

Moet u zelf op zoek gaan naar energiepakketten die u kunt afsluiten als ondernemer en die aan uw specifieke eisen voldoen, dan bent u hier zeker enkele uren zoet mee door het grote aanbod op de Nederlandse energiemarkt. Gebruikt u een online vergelijker voor zakelijke energie vergelijken, dan heeft u in een mum van tijd een duidelijk overzicht met de pakketten die u af kunt sluiten. Dit bespaart u veel tijd, die u vervolgens in de core-business van uw bedrijf kunt steken. 

U kunt meteen een pakket afsluiten bij de online vergelijker

Heeft u na het vergelijken van energiepakketten een energiepakket gevonden dat echt bij u past, dan kunt u dit pakket meteen afsluiten via de website van de online vergelijker. U vult uw gegevens in, controleert uw aanvraag en de online vergelijker stuurt uw gegevens door naar de energieleverancier in kwestie om uw aanvraag in behandeling te nemen. 


Boete en bedenktijd

Kijk wel goed uit of de looptijd van uw huidige overeenkomst al voorbij is of nog korter dan 12 maanden duurt. De boetes voor het openbreken van zakelijk energiecontracten kunnen enorm hoog zijn. Meestal wordt de boete berekend op basis van 15% van de verwachte restwaarde van de overeenkomst. Daarnaast moet u bij zakelijke aanbiedingen er van uitgaan dat er geen bedenktijd op zit. Geeft u een akkoord op een aanbieding of een offerte, mondeling of schriftelijk, dan zit u daar aan vast.

Wilt u weten of u kunt besparen op zakelijke energie? Doe dan een gratis energienotascan via switchCollectief.NL

 

Uitleg zakelijke energierekening: