Alles in 1 pakket

Een alles in 1 pakket: wat zit daar precies in?

Sluit u een alles-in-1 pakket af, dan krijgt u een pakket met diverse onderdelen. Twijfelt u erover om een soortgelijk pakket af te sluiten en bent u benieuwd wat u precies krijgt als u dit inderdaad doet? Lees dan meer over de inhoud van een samengesteld en compleet pakket voor internet, telefonie en televisie in dit artikel.

Een samengesteld pakket: internet

Het eerste onderdeel van een standaard alles-in-1 pakket betreft internet. Sluit u dit pakket af voor uw huishouden, dan kunt u een vaste internetverbinding gebruiken. Alle apparaten in uw woning kunnen met deze draadloze internetverbinding verbinden, zodat u altijd kunt surfen, chatten en mailen.

Een samengesteld pakket: telefonie

Het tweede onderdeel van het standaard alles-in-1 pakket dat u af kunt sluiten voor uw huishouden, betreft vaste telefonie. U heeft een huistelefoon om mee te bellen en om gebeld te worden en u betaalt per gebelde minuut. Omdat de meeste mensen tegenwoordig een mobiele telefoon hebben en helemaal geen gebruik meer maken van het vaste toestel, worden er ook steeds meer alles-in-1 pakketten aangeboden zonder vaste telefonie. Wilt u nog wel gebruik maken van vaste telefonie in huis, dan is dit uiteraard gewoon mogelijk.

Een samengesteld pakket: televisie

Tot slot bestaat een alles-in-1 pakket ook uit digitale televisie. Met digitale televisie kunt u niet alleen de programma‚